"du hänger löst"

ja, då har det gått en vecka sen jag kom till USA.. och jag har redan hunnit med att jobba två dagar.
riktigt soft faktiskt, skjutsar Aden och Tanner till skolan 8.30, Nathan åker buss, sen hämtar jag Aden och Tanner runt 15.00 och jobbar fram till 18.00.. inte jobbigt alls! Än sålänge har barnen varit snälla på mig, tur är väl det...på dagarna när jag är ledig har jag hängt med Tess, Bennie och Sarah :)

Igår for jag, Tess, Bennie, Sarah, Helena och Marc, Helenas hostdad, till Haunted house, det var riktigt läskigt, jag tror jag skrek mest hela tiden, bakom varje hörn stod de nån äcklig människa som hoppade fram och skrämde.. det värsta var nog i slutet där vi blev jagade av en kille med motorsåg. fyyy va rädd jag var!! usch. efteråt blev det drive thru på donken, 3 tjejer delade på 8 cheeseburgers, Bennie åt säkert 5 st, sakta men säkert.. hon hade sovit förlänge så hon skrattade konstant, i pjomise you to not laugh. jomenvisst!

Imorgon blir det nog en trip till colorado mills för att leta en halloween kostym, för på fredag blir det halloween party nånstans :) skoj! Det är ju lite större här än hemma, en del hus är ju helt galna, massa spöken och skit utanför..

Efter jag lämnat kidsen på skolan imorse så gick jag en promenad runt keystone lane, jag gick där i min egna lilla värd och slänger blicken åt vänster... där står en hel flock med rådjur, gissa om jag höll på skita ner mig. galet. överallt är det älgar och rådjur. en vacker dag kommer jag nog krocka med dom, apropå det så hittar jag nästan sjukt bra här redan, efter att bara ha kört i två dagar. HIttade till Tess på första försöket igår :)

Här bor jag, det är bara komma och hälsa på om du vill :)

so long. Ciao!

Evergreen

Japp då var man framme vid slut destinationen, Evergreen i Colorado. Familjen verkar vara helt okej och det känns som att jag kommer trivas bra här..
Träffade tre andra AuPairer nyss som varit här 1-3 månader, det kändes skönt. Så nu har jag nån att hänga och gymma med. yeej!

Det var riktigt tråååkigt att lämna arlanda gänget, när man väl lärt känna varandra.. men jag ser framemot våran reunion, som troligtvis måste bli på skype eftersom alla är utspridda i hela USA.

Ja de var väl lite vad som händer just nu. nöjd Emil? du hänger löst!

PUSS. jag saknar alla där hemma!!!

NYC

times squere


Idag har vi besökt New York city, vilken stad. Really huuuuge!
Lite större än Edsbyn kan man säga..
Det blev en sightseeing runt hela staden i buss, ground zero, nyhetsgudinnan, rockefeller, empire state building, och times square.
Jag hann oxå med att träffa min kära vän Lisa :) det var ett tag sen nu, så det var riktigt kul :) blev lite starre och virrade runt där runt times square..

new york
New York view

9 svenskar och en blatte

turistas
Turistas

Imorgon bär det av till familjen i Colorado, det ska bli spännande att träffa dom. och samtidigt väldigt tråkigt att åka ifrån det sköna "arlanda gänget" som man precis lärt känna. Jag kommer sakna att skratta hela dagarna kan jag lova, men vi ska ju ha reunion nåt tag framöver, så då har man något att se framemot iallafall!

Dagens östskötsa kommentar;
Emil - "Nån som ska med ut och feisa ällä"

godnatt

USA

Finally I'm here! :)
Flygresan hit gick fiint, förutom att planet var försenat till frankfurt och när vi slutligen kom fram dit hade vi missat planet som skulle ta oss till New York, men som tur var gick det ett plan senare..
Vi kom till J F K runt elva tiden, där två snubbar hämtade upp oss och körde oss till St. Johns university, där vi fortfarande befinner oss! Vi har lektioner heeela dagarna där vi lär oss om barnen här i USA..Vi har typ hur kul som helst. Vårat svenska gäng skrattar mest hela tiden, åt allt och ingenting.. allra helst i matsalen, där är allting lite extra roligt. Det är inte alla som äter som hamstrar.
Igår kväll var det "international singalong", vi sjöng"smågrodorna" och skuttade runt på scenen med Emil och Marcus som midsommarstång. Imorgon ska vi åka in till NYC, och jag ska få träffa min Lisa :) äntligen.

RSS 2.0