:)



TOTALLY AMAZING!

fucked up

jahapp, det blev väl inte riktigt som jag tänkt mig...
Jag har flyttat ifrån familjen, det blev massa strul hit och dit, så jag bestämde mig för att packa mina grejer och dra... kanske inte den bästa utvägen, men just då kändes det som det. och nu är jag glad att jag gjorde det. Tess och Bennie mina gofisar kom och plockade upp mig och jag spenderade natten hemma hos Tess. som förövrigt har en grym familj, om man ändå kunde hitta en sån..
Jag, Diane och Brad träffades på Wendys och vi fick berätta vad som gått snett osv, sen skriva på papper att jag slutar som AuPair i den familjen.
Så nu sitter jag här hemma hos Diane Purdy, min Lcc... som bor mitt ute i skogen. Rådjuren står nästintil och slickar på fönstrena.

På onsdag, om jag är kvar vill säga, ska jag hänga med Johan och hans roommate till keystone och shreda ;)
lite kul måste man få ha även om allt bara är fucked up just nu!
Men moster Anna ber för mig, så jag hoppas det kan vara till någon hjälp :P

Jag saknar alla er där hemma, och TACK Tess och Bennie för att ni hjälper mig, that means a LOT to me! För jag vill verkligen stanna här, jag gillar colorado.. speciellt nu när man kan snowboarda! :)


chop chop ;)

shred the nar nar

yes, idag har vi varit i Keystone och snowboardat.. hur kul som helst. förutom att kön var huur lång som helst.
de hade bara en lift och en backe öppen, än så länge! :)
Vi ska dit imorgon med, tess, bennie, johan, brad, brian och cody.. hopefully är jag inte lika trött som idag.
Igår käkade vi på Sammys sedan drog vi ner till downtown, hem till brad där han och johan partade, så vi joinade och blev kvar där tills vi åkte till Keystone imorse.. fick nog 2 timmars sömn, och det känns kan jag lova!

Jobbar kväll ikväll, kuuuul. not. Ska säga åt dom och lägga sig nu så jag får sova nångång..

GODNATT!!


when i am weak you're strong, so much stronger than myself...

It rocks!

Oh my God, det har snart gått en vecka till. Jag hinner inte med..
I tisdags hade jag möte med min LCC, Diane Purdy, hon talade om för mig att man fick böta om man inte använder bilbältei det här landet..nähe, är de verkligen så? haha!

Idag är jag ledig för kidsen är hos sin mor, så sköönt! Så Tess ska följa med mig till social security office och fixa mig ett social security number så jag kan ta amerikanskt körkort.. Jag har lovat att följa med Sarah på gymmet ikväll, den här gången ska jag inte banga. jag måste komma igång nu :) här ute vågar man ju inte vistas. älgar, rådjur och moutain lions springer ju omkring här...huuuvva

Nu måste leta en skivare och äta frukost!

ciaaaaaaao!

<3

right mjau

Vardagen flyter på som vanligt.. var ledig från torsdag till söndag förra veckan, sjukt skönt! Hängde runt med Sarah, Tess och Bennie som vanligt :) really fun though. Skönt att jag kan hänga med dom, riktigt sköna tjejer.

I fredags var det halloween så det sjöng om det. Var bjuden på mat hos Tess familj, när de gick ut och trick och treata vaktade vi dörren, Bennie och jag skrämde skiten ur alla som kom och gav dom snålt med godis. Efter det inväntade vi Johan och Brad för att sedan fara till Conifer, där en husfest hölls. Vi hann inte mer än att komma dit så försvinnner alla in i huset, såklart kom polisen.. precis när vi kommit innanför dörren kom dom. skaplig tur! Vi fick sitta nere i källaren och trycka i säkert en timme. När de försvunnit fortsatte partyt, jag satt ute i en gungstol och kollade på stjärnorna.
Det var något band som spelade där och jag fick låna gitarren en sväng, drog av en björn rosenström låt och de hängde med på basen och trummorna, så vips hade vi en liten konsert där. haha! Klockan 5 kom vi hem till Evergreen och var sjukt sugna på starbucks så vi svängde in på Kings soopers och satt där och fikade tills klockan var 6..
Lördagen var vi alla trötta och tänkte stanna hemma och kolla på film, men Sarah ville bums ut och dansa, så vi for till 28miljoners villan som Chuky byggt, alltså jag skojar inte när jag säger att det är de sjukaste huset jag nånsin sett. Där skulle jag inte tacka nej till att bo, nåväl, där hade vi förfest i biorummet med Hitta Nemo och for sedan til Downtown till något uteställe där vi fick två svarta streck på händerna... det var inte just nå mycket att hänga i julgranen.

Ny vecka igen och tiden går fort som bara den. har snart vart här i 2 veckor... redan! Barnen är fortfarande snälla på mig och det är inga större problem. Idag har jag tvättat för första gången i mitt liv ;D det var ju inte alls svårt. Och så har jag städat min bil, så nu är den skinande ren. typ.

Jag och Tess har satt i såndär uttöjning i örat, gör skapligt ont kan jag lova. Men vi är ju coola ;P


På torsdag ska jag fixa skipass och snowboard, för på lördag ska vi iväg till Keystone och åka, wiihuu..

Oasis 8 december?

äe det är jobbigt att blogga på beställning.
ciao!

RSS 2.0