flitigt..

ja vilket flitigt uppdaterande det var här då..

trippen till falun va mysig, bion var riktigt bra!!
på lördagen var det revy, allas vår lill-marta var hur bra som helst..klättrar i majstångar och har sig. vi fick oss ett gott skratt iaf. påvägen hem bestämde jag och alex oss lite halvt för att gå ut.. så vi ringde brorsan och vips var vi påväg till hela huset gungar. där bjöds det på brak-öl och grejer. framåt halv 1 blev lilla alex trött och åkte hem, men jag drog vidare till tranan där jakob och gänget var. efter det drog vi vidare på efterfest hos kent.. klockan var nog halv 6 när jag stog och plingade på alex dörr, hon vägrade öppna till en början, jag funderade på att GÅ hem i svinkalla kylan, men provade att knacka en sista gång och upp flyger dörren :) gissa om lyckan flödade! oh yes.
dagen efter bjöd jag alex och lisa på varsin grötfrukost, riktigt mums!

jag och madde gav oss ut på skoteräventyr igår, och äventyr kan man absolut säga. ojoj. vi gjorde eld utan ved och hann precis få våra korvar grillade, vi åkte vilse efter att gissat oss fram, men det roligaste var nog när madde åkte i från mig så jag fick gå typ 1,5km.. haha! en sån dag, en sån äventyrsdag!



i morgon ska jag på jobbintervju i gävle på call up, har inte så stor koll på vad det är men låter som nån slags telefonförsöljning! efter intervjun stannar jag, madde och paulina i gävle och väntar på eric som skriver tenta på fredag, efter det rullar vi ut på E4an och upp mot Umeå. kommer bli riktigt kul!

äsh måste duscha nu innan svetten torkar in ;) har kutat 6 km ikväll, gick riktigt bra faktiskt! det är kul när det går bra vetja...så vi kan ju hålla tummarna att jag får jobb, då blir mitt bankkonto lycklig, och camilla också!

RSS 2.0